uw onderhouds- en restauratiepartner in noord holland

Nieuws

personeelsfeest 2016

personeelsfeest zaterdag 25 juni '16

Samen met onze (Ge)broeders van Beentjes GWW vond het personeelsfeest dit jaar plaats in Spaarnwoude. We werden warm verwelkomd op Golfclub Spaarnwoude. Daar stond het team van “Levensgenieters” klaar om ons op pad te sturen met fiets, opdrachtenboekje en een selfiestick.  Een spel dat voor hilarische foto’s heeft gezorgd. Na zwaar beraad mocht alleen een gecensureerde reportage gepubliceerd worden.

Bij terugkomst op de golfclub werd er eerst voor de energie aanvulling gezorgd en gingen we door naar het volgende evenement van de dag. We gingen voetgolfen over een 9-holes baan. Dit werd door sommige medewerkers zeer fanatiek opgepakt. De fysiotherapeuten in de omgeving hebben het er druk van gekregen. Maar, het is een zeer leuke bezigheid. Het zonnetje begon tijdens het golfen ook door de wolken heen te prikken, dus de weergoden waren ons ook zeer goed gezind.

Na een aantal vliegende instapschoenen en “vanuit-de-bosjes-golfers” aanschouwd te hebben, gingen we weer terug naar het restaurant, waar men klaar stond met een heerlijke barbecue. Die ging er wel in na alle inspanningen. We konden heerlijk op het terras in ‘t zonnetje zitten, terwijl het eten “live” voor ons bereid werd. Zalig.

Binnen in de feestzaal stapten we vervolgens in een “Ik hou van Holland-quiz”, maar dan een quiz-variant met alle ingredienten van Akerbouw en Gebroeders Beentjes. Er moesten vragen beantwoord worden over medewerkers, jaartallen en allerlei andere bedrijfs-wetenswaardigheden. Er waren ook veel vragen over muziek. Op dit vlak zijn bij sommige medewerkers talenten naar voren gekomen die we niet achter ze hadden gezocht.

Na een prijzenuitreiking waarbij de champagne rijkelijk vloeide, lekkere dansmuziek en diverse vloeibare afkoelingen, werd iedereen weer veilig met de bus naar huis gebracht.
Kortom, het was een zeer geslaagde dag, die absoluut voor herhaling vatbaar is.