Een fijn bedrijf om mee en voor te werken

Samenwerken is heel simpel. Je maakt afspraken en die kom je na. Voor ons is dat een erezaak. Een kwestie van integriteit, van onberispelijkheid. We nemen alles serieus: ons werk, onze opdrachtgevers en elkaar. Respect voor alles en iedereen is daarbij het sleutelwoord. Zo bouwen we ook ons bedrijf: om de mensen heen, niet andersom.

Een aannemer met wie je verder komt

Een bouwproces verloopt zelden lineair. Er zijn bijna altijd onverwachte wendingen. Door veranderingen in de omgeving. Door extra wensen. Misschien zelfs wel door het weer. Dan is het goed om te weten dat wij denken in mogelijkheden. En die zijn er altijd. Je hebt alleen een partner nodig met de veerkracht om daarin mee te gaan. Logistiek, technisch, budgettair of in planning: we doen er alles aan om te zorgen dat het project verder komt. Want wij realiseren ons dat als wij klaar zijn het pas echt begint. Wonen, werken, verzorgen, recreëren of welk ander gebruiksdoel ook. Daarom zijn we altijd de kartrekkers in een project, nemen de leiding en houden de regie. Gewoon vanuit de inhoud, gedreven door de behoefte om met uitsluitend vakmensen kwaliteit te leveren. Minder hoeven improviseren, geen brandjes blussen of gesteggel over wat we met elkaar op voorhand kunnen afdekken. Alles ten dienste van een zorgeloze route naar het eindresultaat. Dat levert zoveel tijd en kostenbesparing op.

Een werkgever met wie je verder komt

Akerbouw groeit elke dag. Vanuit ons nieuwe, volledige energie neutrale pand in Uitgeest werken we inmiddels met ruim veertig collega’s aan unieke restauratie- en bouwprojecten door heel Noord-Holland – en soms daarbuiten. Met elkaar delen we een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een hoge kwaliteitsstandaard. Daarin zijn we ambitieus om ons niveau als klasse apart te behouden! Past die energie en dynamiek ook bij jouw ambities? Grote kans dat het dan wederzijds klikt. Reageer op een van onze vacatures of trek gewoon de stoute schoenen aan en schrijf ons een open sollicitatie. We bieden je een moderne werkomgeving waarin je jezelf steeds verder kunt ontwikkelen. Bij Akerbouw is namelijk niet de grootschaligheid, maar juist de inhoud en de complexiteit die het werk uitdagend maken. Echt een ander niveau. Plus natuurlijk de nodige ongedwongen gezelligheid met alle collega’s. Ook als je geen baan zoekt, maar een stageplaats (we zijn een erkend leerbedrijf) of uitdagende afstudeeropdracht horen we graag van je.

"Bij Akerbouw is het niet de grootschaligheid, maar juist de inhoud en de complexiteit die het werk spannend maken. Echt een ander niveau."

Historie en ambitie

1989 – eerste vrijstaande villa Akersloot
1989 – eerste vrijstaande villa in Uitgeest
1992 – mannen van het eerste uur
1995 – ondertekening opdracht nieuwbouw gemeentehuis Akersloot
1996 – bouw bezoekerscentrum Ilperveld

Lidmaatschappen en certificeringen

Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid binnen ons bedrijf borgen we door te investeren in certificeringen. Ook zijn we erkend leerbedrijf en aangesloten bij de belangrijkste brancheorganisaties.