uw onderhouds- en restauratiepartner in noord holland

Opdrachtgevers

castricum

 

Het is inmiddels al weer vijf jaar geleden dat de firma Akerbouw ons huis van een prachtige aanbouw heeft voorzien. Een klus die, in de toen barre winter, op fantastische wijze onder leiding van Bart werd uitgevoerd. 

Naast het plaatsen van de uitbouw werd ook de houten gevel van ons huis vervangen door kunsstof rabatdelen waardoor het onderhoud in de toekomst beperkt kon blijven tot reinigen.

Na twee jaar bleek de rode kap al te gaan verkleuren, het eerst aan alleen de zuidkant maar al snel aan alle kanten.  Wij hebben dit bij de firma Akerbouw gemeld met de vraag hier eens naar te komen kijken. Mark liet er geen gras over groeien en nodigde de leverancier en de fabrikant uit voor een bezoek aan ons huis. Opvallend was hoe terughoudend deze bedrijven waren als het gaat om het verlenen van garantie ook al staat deze zwart op wit.

Akerbouw heeft ook hier weer de regie gevoerd en ervoor gezorgd dat wij nu onder garantie een nieuwe, weliswaar witte kap op ons huis hebben.
Onze waardering hiervoor gaat uit naar de firma Akerbouw, en in het bijzonder Mark, Bart en Frank.

Familie Van Lier

Zie voor de situatie "voor en na" de volgende link: http://akerbouw.nl/nl-NL/105/uitbreiding-vrijstaande-woning-van-lier.html